Članovi Hrvačkog kluba ‘Vindija’

OGROMAN USPJEH: Varaždin ima dva prvaka i jednog viceprvaka Hrvatske u hrvanju

Objavljeno: 22.03.2024. zagorjeinternational

Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj u četvrtak je u palači Patačić primio hrvače i trenera Andriju Barića iz Hrvačkog kluba ‘Vindija’ koji su na nedavno održanom Prvenstvu Hrvatske za seniore ostvarili značajne uspjehe.

Uz nastup 82 hrvača iz 15 klubova, hrvačima varaždinske ‘Vindije’ pripala su dva naslova prvaka Hrvatske, jedno drugo i jedno treće mjesto, dok je klub ekipno zauzeo treće mjesto. Tako su prvaci Hrvatske postali Mihael Bešenić u kategoriji do 60 kilograma i Dario Majcog u kategoriji do 130 kilograma. Viceprvak Hrvatske je Ivan Ratković u kategoriji do 97 kilograma, dok je brončanu medalju osvojio Kyrylo Pochtovyk u kategoriji do 130 kilograma.

Hrvači su ujedno gradonačelnika pozvali na hrvački susret, početak nove sezone Premijer lige koji će se održati 23. ožujka u 13 sati u dvorani Graberje, kada im u goste dolazi aktualni prvak, klub iz Petrinje.

Gradonačelnik je dao podršku mladim sportašima za odlične i kontinuirane rezultate te saslušao s kojim se izazovima susreću.

Prijemu se pridružila i suradnica iz Zajednice sportskih udruga grada Varaždina Anica Sitar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba