Novi hrvatski dres odmah je rasprodan

Objavljeno: 21.03.2024. zagorjeinternational

Hrvatska nogometna reprezentacija ovog je tjedna predstavila novu garnituru dresova koje će ‘Vatreni’ nositi na pripremnom turniru u Kairu i na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a nekoliko stotina ljudi prisustvovalo je događaju u Zagrebu. I dok su igrači bili iznenađeni izgledom novih dresova, a dio navijača nezadovoljan, nove garniture rasprodale su se u rekordnom roku, objavio je HNS.

– Novi dresovi hrvatske nogometne reprezentacije, koji su bili dostupni za prednarudžbu od 18. ožujka u službenoj internetskoj trgovini HNS-a, u rekordnom su roku dobili svoje vlasnike! Naime, već u prva 24 sata cijeli prvonaručeni kontingent Match i Stadium dresova, koji su bili predviđeni za prednarudžbe, od danas je u isporuci – napisali su iz HNS-a.

Verzija ‘Stadium Home’ košta 100 eura, dok je najjeftinija ona ‘Top Home’ čija je cijena 70 eura. Najskuplja je kolekcija ‘Match’, to su dresovi s autentičnim detaljima kao što su oni koje nose igrači na utakmicama i njegova je cijena 150 eura, prenose 24sata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba