Inače, ona je redateljica filma 50 nijansi sive, a upoznali su se na setu kad mu je bilo 18 godina

ŠARMER NAD ŠARMERIMA: Novi James Bond uzeo je prezime 24 godina starije supruge

Objavljeno: 20.03.2024. zagorjeinternational

Odavno je favorit za Jamesa Bonda, a britanski mediji jučer su izvijestili da je Aaron Taylor-Johnson dobio i službenu ponudu da postane tajni agent 007, čime je okončana višemjesečna potraga za nasljednikom Daniela Craiga, prenosi Index

33-godišnja glumačka zvijezda tek treba službeno prihvatiti ulogu, piše The Sun, ali ako to učini, postat će sedmi glumac koji će utjeloviti legendarnog britanskog tajnog agenta od njegova prvog pojavljivanja 1962. godine. 

Britanski glumac možda je najpoznatiji po glavnoj ulozi u filmu Kick-Ass iz 2010. i njegovom nastavku Kick-Ass 2 iz 2013. Također je glumio Pietra Maximoffa u Avengers: Age of Ultron (2015.), njegovom filmu s najvećom zaradom do sada. 

Osvojio je Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca 2017. godine za ulogu u trileru Toma Forda Nocturnal Animals. Počeo je glumiti sa šest godina i kao dijete je glumio u nekoliko filmova, uključujući Šangajske vitezove (2003.) i Iluzionista (2006.). 

Njegova prva velika uloga bila je ona Johna Lennona u Nowhere Boy. Na setu tog filma upoznao je i svoju suprugu, 24 godine stariju Samanthu (57). On je tada imao tek 18 godina. 

– Bili smo vrlo profesionalni tijekom snimanja filma. Ali svi na setu su znali. I čim smo završili, rekao mi je da će me oženiti. Nikada nismo bili na spoju, čak se nismo ni poljubili – rekla je Samantha, inače redateljica filma 50 nijansi sive, za Harper’s Bazaar 2019. 

Aaron je Samanthu zaprosio godinu dana kasnije. Par ima dvije kćeri, Wyldu Rae (13) i Romy Hero (11), a Taylor-Johnson je očuh Angelice (26) i Jessie (17), kćeri iz braka Sam Taylor-Johnson s njezinim prvim suprugom, trgovcem umjetninama Jayem Joplingom. 

Glumac je nakon vjenčanja 2012. uzeo i Samanthino prezime, a i ona je njegovo. Taylor-Johnson je ranije rekao za časopis Nylon Guys da je pušio 30 cigareta dnevno i bez prestanka pio, ali da je prestao sa svojim porocima nakon što je upoznao svoju suprugu. 

– Odmah sam znao da sam pronašao srodnu dušu i da želim provesti ostatak života s njom. Godinu dana nakon što sam je upoznao, zaprosio sam je. Želio sam obitelj s njom, a mjesec dana kasnije bila je trudna s našim prvim djetetom – izjavio je Aaron za The Telegraph 2022. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba