Posljednji ispraćaj bit će u četvrtak na groblju u Međugorju

TRAGEDIJA: U padu s kuće poginuo otac vratara naše rukometne reprezentacije

Objavljeno: 13.03.2024. zagorjeinternational

Proslavljeni hrvatski rukometni vratar Marin Šego proživljava najteže trenutke u životu. U 66. godini život je na tragičan način izgubio njegov otac Jakov. Kako doznaje portal Sportlife od sumještana, Marinov otac tragično je stradao nakon pada s kuće. Strašan događaj odvio se jučer tijekom jutarnjih sati. 

– Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini i prijateljima da je dana 12. ožujka 2024. godine u 8,30 sati iznenada u svojoj 66-oj godini blago u Gospodinu preminuo JAKOV ŠEGO pokojnog Ivana – Iće – napisano je u osmrtnici. 

Jakov Šego je za sobom ostavio neutješne suprugu Željanu te sinove Ivana i Marina. Posljednji ispraćaj Jakova bit će održan u četvrtak na groblju u Međugorju. 

Marin Šego je rukometnu karijeru započeo u Izviđaču iz Ljubuškog, branio je za i Zagreb, Kielce, Wislu Plock, Montpellier a trenutno je član njemačkog Goppingena. Za hrvatsku rukometnu reprezentaciju upisao je 63 nastupa te osvojio srebrnu medalju 2020. na europskom prvenstvu u Švedskoj, Austriji i Norveškoj. 

Najplodniji dio klupske karijere imao je u poljskom Kielceu, tamo je osvojio domaći kup i prvenstvo, također je postao osvajač Lige prvaka u sezoni 2015./2016. Isto tako, bio je dio ekspedicije Hrvatske na svjetskom prvenstvu 2019. godine koje se održavalo u Danskoj i Njemačkoj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba