OGROMNA PROMJENA: Što kažete na novo ruho naših nogometaša?

Ovako bi trebali izgledati novi dresovi Vatrenih – mali kvadratići odlaze u povijest

Objavljeno: 13.03.2024. zagorjeinternational

Vatreni imaju nove dresove u kojima će igrati na Europskom prvenstvu, a predstavit će ih već u ovoj akciji koja će se dogoditi na kraju u Kairu, a ne kako je bilo predviđeno u Abu Dhabiju. Promocija dresova dogodit će se u ponedjeljak, a bit će drugačiji, posebni, za nekoga dobri, za neke ne baš sjajni. U konačnici bi će zanimljivo vidjeti reakcije navijača, pišu Sportske novosti

Hrvatski nogometni savez otvorio je TikTok profil i misterioznim videom najavio da za fanove hrvatske reprezentacije priprema nešto “novo i uživo”. Na videu su prikazane siluete nekih od najvećih zvijezda reprezentacije – Luke Modrića, Ivana Perišića, Brune Petkovića, Joška Gvardiola te Matea Kovačića, a povod je najava događaja kojem će 18. ožujka domaćin biti City Center one East u Zagrebu i gdje će promovirati te nove dresove. 

Dresovi su uvijek atraktivni jer Nike teži da svako novo ruho bude jedinstveno. Službeno će ih HNS predstaviti u ponedjeljak, a Sportske novosti su dobile uvid privatnim kanalima, dakle neslužbeno, dresove koji su napravljeni i isporučeni. Golema je razlika po pitanju prvog dresa. On nema na sebi brojne crvene i bijele kvadratiće nego su mnogo veći pa je s prednje strane samo osam polja, od toga su tek dva cijela. Rukavi su bijeli, a ima i bijeli ovratnik. Nikad Hrvatska nije imalo tako velike kvadrate, pomalo čak sliče na jedan dres koji je svojedobno imala Sjeverna Irska.  

Pričuvna garnitura je ponovno plava, s tamnijom i svjetlijom varijantom kvadratića koji su bitno manji, ali se vijore pa izgledaju kao romb. Doista, novo ruho za Njemačku. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba