Morala je intervenirati i policija

Ribiči imali godišnju skupštinu. Uredno su obavili formalnosti, a potom su izvadili karte… 

Objavljeno: 13.03.2024. zagorjeinternational

Održana je godišnja skupština ribolovnog kluba ‘Šaran’ Gotalovo iz Prekodravlja, a osim članova kluba, došla je i policija. Kako neslužbeno doznaje Podravski list, nakon same skupštine krenuo je show kojeg su priredila četvorica članova kluba koji su se najprije verbalno, a potom i fizički sukobili.

Naime, povod sukoba nije bio vezan uz ribolov niti uz formalnosti tijekom sjednice. Nakon sjednice oformile su se ‘četvorke’, izvadile su se karte za belot i zabava je počela. No, kratko je trajala. Dvojica kartaša su se zakačila.

– U subotu, 24. veljače u 23.15 u Društvenom domu u Gotalovu trojica muškaraca starosti 54, 50 i 47 godina narušavali javni red i mir na način da su se 54 i 50-godišnjak verbalno i fizički sukobili – odgovorili su za Podravski list iz PU koprivničko-križevačke. 

U sukob se umiješao 47-godišnjak i sad je već troje pojedinaca bilo u zavadi. Kako to i biva u životu, najviše je stradao mirotvorac koji je pokušao smiriti situaciju. Naime, taj je 45-godišnjak i jedini od svih zadobio ozljede koje mu je nanio treći sukobljeni.

– Tom je prilikom 47-godišnjak 45-godišnjaku nanio lake tjelesne ozljede. Zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv trojice počinitelja podnesen je optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda – naveli su iz policije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba