Nisu joj dali putnu...

RATOBORNA ŽENA: Napravila rusvaj u kafiću, a kad je došla policija tek je onda krenuo show

Objavljeno: 12.03.2024. zagorjeinternational

Ratoborna žena sukobila se s policijom u kafiću nakon što joj konobari nisu htjeli dati piće jer je bila pijana. Sve se događalo u subotu oko 21 sat u Slavonskom Brodu, u naselju Slavonija I unutar ugostiteljskog objekta, otkrili su iz PU brodsko – posavske. 

Žena je u alkoholiziranom stanju negodovala, vikala i galamila, te vrijeđala osoblje i goste lokala jer joj nisu htjeli dati još jednu putnu. Nije se smirila ni nakon dolaska policije, pa su je morali fizički svladati. 

– Dolaskom policijskih službenika odbila je dati osobnu iskaznicu te je nastavila s vikom i galamom, nakon čega su policijski službenici primijenili sredstva prisile radi sprječavanja daljnjeg narušavanja javnog reda i mira – kazali su iz policije.  

Potom je 43-godišnjakinja uhićena i privedena u policiju, gdje je pregledana po djelatnicima hitne medicinske pomoći, utvrđeno je da nije ozlijeđena. Zadržana je do prestanka djelovanja opojnog sredstva. 

– Protiv nje je podnesen optužni prijedlog Općinskom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – zaključili su u policiji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba