"Vaše imenovanje na ovu iznimno odgovornu i časnu dužnost je potvrda vašeg dugogodišnjeg profesionalnog rada i iskustva"

Stričak čestitao novom šefu Glavnog stožera vojske: “Poštovani gospodine…”

Objavljeno: 02.03.2024. zagorjeinternational

Povodom imenovanja general – pukovnika Tihomira Kundida na dužnost načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak uputio je general – pukovniku Kundidu čestitku.

– Poštovani gospodine Kundid, primite najiskrenije čestitke povodom vašeg imenovanja na dužnost načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske. Vaše imenovanje na ovu iznimno odgovornu i časnu dužnost je potvrda vašeg dugogodišnjeg profesionalnog rada i iskustva kojeg ste stekli predano služeći domovini Hrvatskoj, od početka Domovinskog rata pa sve do danas. Ponosni smo jer dolazite iz naše Varaždinske županije, našeg kraja koji je u Domovinskom ratu dao puno i u obrani, a potom i u oslobađanju Republike Hrvatske, ali i u uspostavi mira u susjednoj Bosni i Hercegovini. Želim vam puno uspjeha u radu na korist svih i ponos cijele Hrvatske vojske – poručio je Stričak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba