Ljetovanje s vršnjacima, dječje radosti i prvo plivanje ostaju uspomene za cijeli život

KONJŠČINA: Načelnica Krok potpisala ugovor o sufinanciranju ‘Škole plivanja’ na Malom Lošinju

Objavljeno: 02.03.2024. zagorjeinternational

Načelnica Općine Konjščina Anita Krok u Vrbovcu je potpisala ugovor o sufinanciranju 50 posto iznosa troškova ‘Škole plivanja’ za djecu 3. i 4. razreda Osnovne škole Konjščina u vrbovečkom odmaralištu u Nerezinama na otoku Malom Lošinju. Grad Vrbovec i njihovi gradski objekti imaju 60-godišnju tradiciju organiziranja škole plivanja, ali i višegodišnju suradnju s drugim gradovima i općinama.

Škola plivanja traje deset dana, cijena je 330 eura, pri čemu Općina Konjščina sufinancira 50 posto iznosa iz svog proračuna. Umjesto 330 eura, roditelji će tako za desetodnevno ljetovanje platiti 165 eura. Djeci je u odmaralištu osiguran puni pansion, odnosno pet obroka dnevno, škola plivanja, prijevoz, stručni voditelji, učitelji plivanja i animatori.

Načelnica Krok: Prvo plivanje ostaje uspomena za cijeli život

Konjščinski osnovnoškolci ove godine će organizirano učiti plivati sa svojim vršnjacima u terminu od 26. lipnja do 6. srpnja. Načelnica Anita Krok izrazila je zadovoljstvo zbog održavanja ‘Škole plivanja’.

– Veseli me da smo se nakon dugo godina vratili na Lošinj. Ljetovanje s vršnjacima, dječje radosti i prvo plivanje svakako ostaju uspomene za cijeli život. I roditelji i Osnovna škola pokazali su veliki interes za ovaj projekt, a Općina će i dalje podržavati aktivnosti za dobrobit djece – rekla je Krok i zahvalila na suradnji Gradu Vrbovcu, gradonačelniku Denisu Kralju i njegovom zamjeniku Marku Beloševiću te Gradskim objektima Vrbovec, u čijem vlasništvu je navedeno odmaralište.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba