Petra je rekla da je bila 'malo pijana'

Petra (20) uhićena jer je vrijeđala policiju: “Pušite mi ku*ac, je*em vam mater!”

Objavljeno: 02.03.2024. zagorjeinternational

Petra (20) uhićena je nakon što se sukobila s policijom na benzinskoj postaji oko 4 sata ujutro, prenosi Danica.

Prema presudi, Petra je u siječnju ove godine u 4 sata u Bjelovaru, na benzinskoj postaji INA-e, vrijeđala i omalovažavala policijske službenike prilikom obavljanja službe. Vrijeđala ih je psovkama: ‘Pušite mi ku*ac, policijo. Je*em vam mater!’

Na izdanu zapovijed da prestane, Petra se oglušila i nastavila s vrijeđanjem, dakle, vrijeđala je i omalovažavala policijske službenike u obavljanju poslova, naglasila je prekršajna sutkinja.

Nije se tukla

Policajac Tihomir rekao je da su imali dojavu o tučnjavi na benzinskoj te je tamo došlo šestero policajaca.

– Odjednom se odnekud stvorila Petra koja nije sudjelovala u tučnjavi te je počela vikati da joj je povrijeđena duša i da je boli nepravda te nas je vrijeđala. To je ponovila više puta i nije se obazirala na naše upozorenje da prestane. Kako je tamo bilo i drugih ljudi, morali smo je uhititi i staviti na zadržavanje zbog čuvanja ugleda policije. To ponašanje djevojke mi je izazvalo povredu dostojanstva i uvrijeđenost – rekao je na sudu policajac.

Bila je pijana

Petra je priznala da je vikala i psovala, ali ne sjeća se da se oglušila na policijske zapovijedi.

– Stvarno se toga ne sjećam da ne bih poslušala ako su mi rekli da prestanem. Ali, moguće, bila sam malo pijana – skrušeno je priznala Petra.

Sutkinja ju je proglasila krivom i kaznila s 500 eura te mora platiti 50 eura prekršajnih troškova. Od svega joj se odbija 40 eura jer je dan provela u policijskom pritvoru. Petra je dobro prošla jer je kazna za takav prekršaj od 700 do čak 4000 eura.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba