Važno je sudjelovati!

‘ROSES 4K FUN&RUN’: Trčalo gotovo 170 natjecatelja, najbrži su bili Riječani

Objavljeno: 26.02.2024. zagorjeinternational

Trkačice i trkači pristigli iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja jučer su mogli uživati u kružnoj utrci ‘Roses 4K Fun&Run’ oko Roses Designer Outlet Centra u Svetom Križu Začretju.

Prekrasan sunčani dan i odlično organizirana utrka od strane Trkačkog kluba ‘Maraton Krapina’ bila je najbolja moguća pozivnica za sve koji se bave trčanjem da nakon zimske stanke provjere svoju brzinu na najzabavnijoj i najbržoj cestovnoj utrci u Zagorju.

Trčalo je više muškaraca nego žena

Nastupilo je ukupno 169 sudionika, od čega njih 98 u muškoj i 71 u ženskoj konkurenciji. Svi koji su se pojavili na drugom izdanju utrke na najbolji mogući način otvorili su sezonu trčanja jer utrka je zaista bila ‘superbrza’ o čemu svjedoči činjenica da je 4 kilometra, odnosno tri kruga oko Roses Designer Outlet Centra, za manje od 14 minuta istrčalo ukupno 12 trkača.

U izrazito jakoj konkurenciji pobjede su odnijeli prošlogodišnji slavljenik Danijel Peček (Atletski klub ‘Kvarner Rijeka’) s vremenom od 12:22 u muškoj i Marina Juranić (Atletski klub ‘Kvarner Rijeka’) s vremenom od 14:56 u ženskoj konkurenciji. Sve rezultate možete pogledati OVDJE.

Za osvajače medalja osigurane su vrijedne nagrade, a svi ostali natjecatelji mogli su okušati sreću u bogatoj tomboli za koju su nagrade osigurali vjerni sponzori utrke. Nagrade je podijelio načelnik Općine Sveti Križ Začretje Marko Kos, a mnoštvo trkača i njihovih navijača ostalo se družiti i nakon same utrke.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba