"Kad Hajduk igra vani, ja navijam za Hajduk. Jedino ako bi igrao s Panathinaikosom..."

Zajec: Hajduk protiv Panathinaikosa u Europi? Navijao bih za Panathinaikos

Objavljeno: 22.02.2024. zagorjeinternational

Legendarni nogometaš Velimir Zajec gostovao je jučer u radijskoj emisiji ‘Homo sapiens’ kod Željke Ogreste.

Na pitanje voditeljice kako komentira izjavu Roberta Jarnija da će navijati za Betis u europskoj utakmici protiv Dinama, kandidat za predsjednika Dinama dao je opširan odgovor.

Zajec: Moraš navijati za naše

– Nažalost, Jarni je tu ispao ne prepametan, neću ga podcjenjivati, nije mu to trebalo, neću ni grde riječi upotrebljavati jer svatko može pogriješiti, a on je shvatio da je pogriješio. Ti si Hrvat. Kad Hajduk igra vani, ja navijam za Hajduk. Jedino ako bi igrao s Panathinaikosom, onda bih vjerojatno navijao za Panathinaikos jer sam od njega dobio kruh. Ja ga shvaćam, malo se zaletio, zapravo puno se zaletio, nije mu to trebalo. To je hrvatski klub i ti moraš navijati za naše kaj god da je – rekao je Zajec.

Podsjetimo, HNS je nedavno smijenio Roberta Jarnija s mjesta izbornika U-17 reprezentacije Hrvatske. Jarni je smijenjen nakon što je izjavio da će u susretu Konferencijske lige između Betisa i Dinama navijati za svoj bivši klub Betis. Dinamov napadač i hrvatski reprezentativac Bruno Petković Jarnija je nakon toga nazvao klaunom, a Jarni je rekao da on nikome ne treba dokazivati svoje hrvatstvo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba