Susreti će se održati 15. rujna

Ovogodišnji Susreti za Rudija uz jednu lijepu novost. Evo o čemu se radi

Objavljeno: 22.02.2024. zagorjeinternational

Prošlog je tjedna u Galeriji pod Lipom u Gornjoj Stubici održana izborna, te ujedno i redovita 17. godišnja skupština Društva “Rudolf Perešin“. Nakon uvodnog pozdrava, pročitan je i prihvaćen Zapisnik s prethodne skupštine, a predsjednik Društva podnio je financijsko izvješće za 2023. godinu, koje je jednoglasno prihvaćeno.

Budući da je dosadašnjem vodstvu istekao četverogodišnji mandat, pristupilo se izborima, a predsjednica Kandidacijskog odbora Kristina Rafaj objavila je rezultate – za predsjednika je ponovno izabran vlč. Dubravko Škrlin Hren, za dopredsjednicu Marija Labaš, a tajnik će biti vlč. Josip Čulig. 

Na Skupštini je potom bilo riječi o sklopljenom ugovoru sa Stjepanom Đukićem – Pištom, koji će izrađivati zaštićene art suvenire povezane s likom i djelom Rudolfa Perešina, te je prihvaćen plan rada za 2024. godinu. 

Tijekom ove godine nastavit će se s redovitim radom Društva, te će se pripremati art suveniri koji će se ponuditi posjetiteljima ovogodišnjih Susreta za Rudija, koji će se održati 15. rujna. 

Na Skupštini su svi nazočni članovi u konstruktivnoj i plodonosnoj raspravi razmatrali i donosili odluke za rad Društva. Skupštini je nazočio i načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić koji je pozdravio sve nazočne, čestitao novome vodstvu, te najavio i nadalje potporu Općine radu Društva “Rudolf Perešin“. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba