Riječ je o liječenom ovisniku koji je na terapiji

Usred noći u Koprivnici ubio susjeda kojeg ni ne poznaje?! Sad je optužen za ubojstvo

Objavljeno: 20.02.2024. zagorjeinternational

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu nakon istrage je podiglo optužnicu protiv 38-godišnjaka zbog kaznenog djela ubojstva.

Tereti ga se da je 9. kolovoza prošle godine oko 00:05 sati ušao u obiteljsku kuću u Koprivnici u kojoj je živio 68-godišnjak, a kojeg uopće ne poznaje, te mu bez ikakvog razloga i povoda nožem zadao više uboda u prsni koš i nanio mu više ubodnih rana zbog kojih je došlo do jakog unutarnjeg krvarenja i smrti 68-godišnjaka.

Ubojica je liječeni ovisnik

Kako pišu 24sata, riječ je o Bojanu Belaniju (38) koji je u Zagorskoj ulici u Koprivnici ubio susjeda, 68-godišnjeg Ivana Vrhovskog. Te kobne noći Belani se prvo posvađao sa svojom suprugom, ali su zajedno otišli spavati. Kad se u ponoć probudio, supruge više nije bilo i išao ju je tražiti.

U takvom bunilu počeo je trčati i najednom se našao kod susjeda, za kojeg tvrdi da ga ne poznaje. Sukobio se s njim i zadao mu više uboda. Kasnije kad je došao malo k sebi, shvatio je donekle što je napravio.

Belani je i nepravomoćno osuđen zbog zlouporabe droga, a ujedno je i liječeni ovisnik te je na terapiji. Nalazi se u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetništva i produljilo Belaniju istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba