U ponudi je i prigodan paket za noćenje i korištenje wellness centra

Ljubitelj ste drugačijih sportova? Dođite u Trakošćan i isprobajte ljudski stolni nogomet, nogomet u balonima ili nogo pikado!

Objavljeno: 13.02.2024. zagorjeinternational

Želite zaigrati ljudski stolni nogomet, nogo pikado i još puno toga? To možete kod Hotela Trakošćan u sljedećim terminima:

Petak, 23. veljače (11:00 – 17:30)

Subota, 24. veljače (9:30 – 17:30)

Nedjelja, 25. veljače (9:30 – 17:30)

Osim ljudskog stolnog nogometa i nogo pikada, u organizaciji ‘Paintball kluba Sveti Križ Začretje’ u ponudi su još i bubble football (nogomet u balonima), zorb staza, gel blaster fight i berg autići na pedale. Ulaznice po cijeni od deset eura možete kupiti u Hotelu Trakošćan, a za više informacija nazovite 042/440-800 ili pošaljite upit na e-mail adresu [email protected].

Također, povodom zimskih praznika Hotel Trakošćan nudi i prigodan paket za noćenje i korištenje wellness centra, a za više informacija i ponudu možete se javiti direktno hotelu.

Radionica “Mali detektivi”

Također, Dvor Trakošćan poziva sve klince da dođu na radionicu ‘Mali detektivi’, koja će se održati u petak 23. veljače od 11 do 12 te od 14 do 15 sati. Cijena radionice iznosi deset eura, a u nju je uključena i ulaznica za dvorac.

– Nažalost, u dvorcu se nedavno dogodio incident koji je uznemirio našu omiljenu groficu Julijanu. Nepoznati nevaljalac razbio je skupocjenu vazu koja je stajala u dvorani dvorca. No ne brinite, naša se grofica nije dala obeshrabriti! Odlučila je angažirati naše hrabre i pametne detektive kako bi pronašli krivca i donijeli pravdu. Na radionici ‘Mali detektivi’ djeca će imati priliku postati pravi istražitelji. Prateći tragove životinja po dvorcu, upustit će se u uzbudljivu avanturu u potrazi za krivcem. Djeca će naučiti osnove istraživačkog rada, uključujući analizu tragova, intervjuiranje svjedoka i sastavljanje dokaza. Također, djeca će tijekom radionice imati priliku uzeti otiske prstiju i izraditi vlastite kartice s njima – poručuju iz Dvora Trakošćan.

Za sudjelovanje na radionici potrebna je najava na e-mail adresu [email protected], najkasnije do 22. veljače.

Radionica “Zmaj, vještica i tajni prolaz”

U Dvoru Trakošćan još je jedna dječja radionica u ponudi, pa se pozivaju djevojčice i dječaci da se pridruže u potrazi za izgubljenim blagom na još jednoj radionici pod nazivom ‘Zmaj, vještica i tajni prolaz’. Radionica će se održati u subotu 24. veljače od 11 do 12 te od 14 do 15 sati, a cijena radionice iznosi deset eura te je u nju uključena i ulaznica za dvorac.

Djeca će imati priliku razviti logičko razmišljanje, timski rad i kreativno rješavanje problema. Radionica će uključivati misteriozni ‘Put zmaja’ kojim će se djecu provesti kroz tajne prolaze dvorca Trakošćan, istraživanje legendi i simbolike zmajeva i grifona, susret s moćnom vješticom koja će nam pomoći, ali i postaviti izazovne zadatke te rješavanje zagonetki i enigmi koje će testirati našu spretnost.

Za sudjelovanje na toj radionici također je potrebna najava na e-mail adresu [email protected], najkasnije do 22. veljače.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba