Napravila šou u ‘Oazi’

Ivana (38) pijana razbijala po kafiću, pa policajcu Zdravku rekla da je pi***ca

Objavljeno: 03.02.2024. zagorjeinternational

Ovih je dana stigla presuda Ivani i Denisu koji su u svibnju oko 22 sata u Karlovcu, na Trgu hrvatskih branitelja u ugostiteljskom objektu ‘Oaza’, napravili takav šou da je policija na posljetku Ivanu morala uhititi.

– Ivana (38) je pod utjecajem alkohola od 1,18 g/kg narušavala javni red i mir na način da je sa stola namjerno srušila dvije pivske boce koje su pale na pod i razbile se, dok je Denis (25) pod utjecajem alkohola od 0,69 g/kg namjerno, s istog stola, srušio pivsku bocu koja je pala na pod i razbila se – navodi se u presudi, piše Danica.hr.

Uz to, Ivana je omalovažavala i vrijeđala policijskog službenika prilikom vršenja službe.

– Policajcu Zdravku rekla je “Baš si pi*kica! Obična pi*kica!”, a nastavila je narušavati javni red i mir i nakon naredbe policijskog službenika Zdravka da prestane s vrijeđanjem i omalovažavanjem. No, ona je sve to ponovila – piše dalje u dokumentu.

38-godišnjakinja je uhićena te je noć provela u policijskom pritvoru. Osuđena je na 200 eura kazne i 30 eura troškova postupka. Od kazne joj se odbija 80 eura jer je dva dana bila iza rešetaka. Denis je pak kažnjen sa 100 eura i 20 eura troškova postupka. On je bolje prošao jer nije pravio probleme kad su u kafić na poziv osoblja banuli policajci. 

Presuda je nepravomoćna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba