"Naša posvećenost podršci životinjama u nevolji odražava našu duboku humanost i želju za stvaranjem boljeg svijeta"

Mladež HDZ-a Varaždinske županije predala donaciju Udruzi za zaštitu životinja ‘SPAS’

Objavljeno: 20.01.2024. zagorjeinternational

Mladež HDZ-a Varaždinske županije već tradicionalno u ovo doba godine vrijednom donacijom Udruzi za zaštitu životinja ‘SPAS’ obraduje četveronožne ljubimce.

Kako bi životinjama olakšali ove zimske dane, donaciju koja se sastojala od hrane, deke, konzerve i ostalih potrepština, ispred Mladeži HDZ-a uručili su potpredsjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Varaždinske županije i predsjednica Mladeži HDZ-a Općine Vinica, Melani Gavrić te Josip Pokorny, tajnik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Varaždinske županije i predsjednik Mladeži HDZ-a Grada Varaždina.

“Snaga solidarnosti i pozitivnih promjena”

Kako je istaknula potpredsjednica Županijskog odbora Melani Gavrić, članovi Mladeži HDZ-a svake godine s ljubavlju doniraju Udruzi za zaštitu životinja ‘SPAS’.

– Naša posvećenost podršci životinjama u nevolji odražava našu duboku humanost i želju za stvaranjem boljeg svijeta. Ova zajednička inicijativa pokazuje snagu solidarnosti i čini nas graditeljima pozitivnih promjena. Nastavljamo zajedno, srcem u srcu, pružati pomoć onima koji je najviše trebaju, a to su baš oni. Hvala našim članovima i svima koji se pridružuju ovoj nesebičnoj misiji, nama malo, a njima puno. Vodite se izrekom ‘Udomi, ne kupuj’ i svijet će biti bolje mjesto za sve – rekla je Gavrić te posebno zahvalila županu i predsjedniku HDZ-a Varaždinske županije Anđelku Stričaku na potpori.

Predsjednik varaždinske Mladeži HDZ-a Josip Pokorny kazao je kako se radi o njihovoj tradicionalnoj akciji.

– To je jedna od naših glavnih akcija jer želimo ukazati cijelom društvu i zajednici da je važno da se udomljuju životinje, a ne da se kupuju. Želimo pomoći svim životinjama koje su tu smještene te ujedno apelirati na sve koji imaju životinje da ih za vrijeme godišnjih odmora ne napuštaju, nego da odgovorno brinu za tu životinju – poručio je Pokorny te dodao kako je na nama ljudima odgovornost da budemo dobri prema životinjama i ljudima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba