Kuhar je nakon ove sramote dao otkaz u luksuznom restoranu

Mladog kuhara golog vezali za stolicu, u usta mu stavili jabuku, a mrkvu u jedan drugi dio tijela

Objavljeno: 31.12.2023. zagorjeinternational

Kuhar koji ima Michelinovu zvjezdicu dao je otkaz u luksuznom hotelu u Biarritzu na jugu Francuske nakon što je član kuhinjskog osoblja navodno bio vezan gol satima, sve u obredu inicijacije. Kako prenosi Telegram, kuhar Aurelien Largeau vodio je restoran s pet zvjezdica u Hotelu du Palais sve do 21. prosinca.

Mladi kuhinjski pomoćnik navodno je bio vezan gol za stolicu i tako držan satima. Okružili su ga drugi članovi osoblja tijekom inicijacije ovog prosinca. Usto, lokalni mediji javljaju da je mladom članu kuhinjskog osoblja u usta stavljena jabuka, a mrkva u jedan drugi dio tijela. Inicijacija se dogodila 2. prosinca. Kada je jedna članica osoblja pokušala intervenirati, izbačena je iz kuhinje.

Otvorena je istraga

Preliminarna istraga o seksualnom napadu i nasilju otvorena je prošlog četvrtka. Hotelom upravlja Hyatt iz kojeg su poručili da će postupiti u skladu s optužbama, ali nisu objasnili kako konkretno. Navodno su snimke događaja bile objavljene na društvenim mrežama, ali su u međuvremenu uklonjene. Prema napisima britanskog Telegrapha, intervenirala je uprava hotela koja je zaposlenicima naložila da izbrišu sve snimke te je angažirala IT stručnjake da ih uklone s interneta.

Largeau je medijima kazao da se radi o difamaciji koju je nazvao monstruoznim napadom na svoju čast kao i napadom na svoj tim. Žrtva nije podnijela pritužbu. Navodno je rekla da je tražila obred inicijacije, ali su zgroženi zaposlenici prozvali Largeaua jer nije reagirao. Odgovorio je Hyatt koji upravlja hotelom s porukom kako je istraga pokrenuta odmah čim su saznali za optužbe.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba