U show ušla sa 129 kilograma, a sad je ispod 100

Ovako je Silvija izgledala na početku ‘Života na vagi’, a ovako izgleda sada

Objavljeno: 30.12.2023. zagorjeinternational

U show je ušla s 129 kilograma, odlučna da promjeni svoje životne navike i sada je nakon 12 ciklusa u showu ‘Život na vagi’ pala ispod sto kilograma.

U novoj sezoni showa ‘Život na vagi’ upoznali smo Silviju Temšić koja dolazi iz malenog sela Ladinec, između Križevaca i Bjelovara. Od malenih nogu ima problem s prekomjernom tjelesnom težinom. Sve se dodatno pogoršalo u srednjoj školi. – Bilo je puno trauma u životu. Izgubili smo voljene. Puno smrtnih slučajeva u obitelji, mladih ljudi, djece, beba. To dotuče čovjeka. Kad se sakrijem u četiri zida suza suzu liju. U tim trenucima vodila sam brigu o svemu i bilo je teško – objasnila je Silvija na početku showa, piše Večernji list.

U show je ušla s 129 kilograma, odlučna da promjeni svoje životne navike i sada je nakon 12 ciklusa u showu ‘Život na vagi’ pala ispod sto kilograma. Osim što je ostvarila ovaj izvrstan rezultat u showu je Silvija pronašla i ljubav te se zaljubila u Mislava Vlašića koji joj je velika podrška.

– Ooo, prekrasno –  komentirao je Mislav V. uspjeh svoje drage, prenosi RTL – Meni je moja djevojka uvijek najljepša na svijetu, nisam je još vidio u ovakvom izdanju – stvarno je najljepša na svijetu – rekao je Vlašić. Silvija se jako promijenila fizički u odnosu na početak showa i razlika je vidljiva. Doprinijela je tome sigurno i zaljubljenost, a ona i Mislav su već nakon desetak dana showa shvatili da postoji neka kemija između njih, ali nije se dogodila ljubav na prvi pogled. U showu provode jako puno vremena zajedno, a pred kamerama su ispričali o svojim planovima za budućnost.

– Mislim da će se Silvija preseliti kod mene u Zagreb – rekao je Mislav, a Silvija je to i potvrdila. Ispričali su i što su im rekli drugi kandidati. – Bili su sretni što smo se povezali. Bili su zadovoljni i podrška su nam – rekao je Mislav, a Silvija dodala:

– Svi kandidati su velika podrška i odobravali su našu vezu.Trener Edo je na početku bio malo zabrinut jer je mislio kako će ih zaljubljenost omesti u gubitku kilograma, ali to se nije dogodilo.  Jedan smo drugome podrška kada je teško. Više ona mene tjera na treningu, tako nekako – rekao je Mislav. Silvija je dodala kako joj je puno lakše otkad su zajedno.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba