Projekt vrijedan oko 18.500 eura

U Završju Podbelskom završili radovi na sanaciji oborinske odvodnje 

Objavljeno: 29.12.2023. zagorjeinternational

Stanovnici Završja Podbelskog imaju novi razlog za zadovoljstvo. Naime, nakon dugo vremena riješen je problem oborinske odvodnje uz nerazvrstane ceste na tom području i to zahvaljujući projektu vrijednom oko 18.500 eura. 

Riječ je o sanaciji, odnosno zacjevljenju oborinske odvodnje koju je u ugovorenom roku izveo Građevinski obrt ‘Iskop’ iz Klenovnika. 

Grad Novi Marof ulaže značajna sredstva u komunalnu infrastrukturu i podizanje njezine kvalitete, brinući jednako o svim naseljima, nastojeći svim stanovnicima osigurati odgovarajuće uvjete života, rekao je gradonačelnik Siniša Jenkač.

– Učinkovita odvodnja oborinskih voda važan je korak prema poboljšanju infrastrukture i kvalitete života naših građana, posebice u onim naseljima u kojima nema kanalizacije. Ovakvi radovi imaju ključnu ulogu u sigurnoj odvodnji oborinskih voda s naših ulica i površina i raduje me što smo, nakon Podevčeva, uspjeli obaviti sanaciju i u Završju Podbelskom. Trudimo se rješavati probleme jedan za drugim i nećemo stati dok svim našim građanima ne osiguramo životne uvjete kakve zaslužuju– poručio je Jenkač. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba