Gradonačelnik: Znate i sami da smo obnovili brojne terene, izgradili pomoćna nogometna igrališta, među njima i ono s umjetnom travom

FOTO: Sportska igrališta u Novom Marofu i Podevčevu dobivaju novu opremu

Objavljeno: 28.12.2023. zagorjeinternational

Sportska igrališta u Novom Marofu i Podevčevu uskoro će dobiti novu opremu. Ovih su dana gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i Paolo Opašić, direktor tvrtke GHIA SPORT d.o.o. iz Lovrina, potpisali ugovor vrijedan 16.000 eura.

Pomoćno igralište NK Novi Marof bit će opremljeno aluminijskim golovima te kućicama za igrače i suce, a nove će golove dobiti i NK Čevo iz Podevčeva. Grad Novi Marof kontinuirano pruža potporu sportskim klubovima i razvoju sporta na svojem području, izdvajajući u tu svrhu značajna sredstva iz proračuna.

– Sportu i rekreaciji pridajemo posebnu pažnju i smatram da smo unazad nekoliko godina postavili više nego dobre temelje za njihov daljnji razvoj, a u svemu je itekako važna infrastruktura. Znate i sami da smo obnovili brojne terene, izgradili pomoćna nogometna igrališta, među njima i ono s umjetnom travom, tu je naš Sportski park na kojem smo postavili i rasvjetu. Brojne su to aktivnosti čiji je cilj isti, a to je unaprjeđenje uvjeta za bavljenje sportom, što je iznimno važno, ne samo zbog sadašnjih sportaša i rekreativaca, već i zbog naše budućnosti, zbog mladih naraštaja među kojima se jamačno kriju budući sportaši koji će postizati dobre rezultate – poručio je marofski gradonačelnik Siniša Jenkač.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba