HRVATSKA NOĆ: Izbornik Zlatko Dalić videom iz Frankfurta oduševio društvene mreže

“Podržite nas da uz vašu pomoć i pomoć svih Hrvata u svijetu, te uz Božju pomoć, opet napravio ponosnim hrvatski narod”

Objavljeno: 12.12.2023. zagorjeinternational

Nakon što je oduševio svojim dolaskom u subotu na koncert Hrvatske noći u Frankfurtu, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je video s koncerta na svom Instagram profilu te izazvao lavinu pozitivnih reakcija i mnoštvo komentara, piše Fenix magazin.

Mnogi su u svojim komentarima pisali kako je Dalić najbolji izbornik na svijetu, te kako se očekuje prava ludnica na predstojećem Euru jer je Hrvati izvan domovine doista znaju napraviti.

No, bilo je i onih koji su u komentarima spočitavali kako se u Zagrebu slušaju narodnjaci, a u iseljeništvu hrvatski izvođači koji pjevaju hrvatske pjesme.

– U Frankfurtu hrvatska dijaspora se veseli i pjeva hrvatske pjesme, a u Zagrebu ‘yugodernek’ uz cajkuše – napisala je jedna komentatorica.

Publika je bila oduševljena dolaskom Zlatka Dalića na Hrvatsku noć, a kad je izašao na pozornicu s Matom Bulićem nagrađen je dugotrajnim pljeskom.

– Prije točno godinu dana mi smo pobijedili Brazil – počeo je Dalić svoj govor, a publika ga je prekinula pjevajući stihove “zovi, samo zovi, svi će sokolovi…”.

– Podržite nas da uz vašu pomoć i pomoć svih Hrvata u svijetu, te uz Božju pomoć, opet napravio ponosnim hrvatski narod, hrvatske ljude i hrvatsku državu – poručio je Zlatko Dalić.

Kako podsjeća Fenix magazin, gradovi domaćini Eura 2024. osim Frankfurta su Berlin, Hamburg, Leipzig, Dortmund, Düsseldorf, Gelsenkirchen, Köln, München i Stuttgart.

Hrvatske svoje utakmice prvog kruga igra u Berlinu, Hamburgu i Leipzigu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba