Za sedam poziva osigurano ukupno 69.400 eura

VARAŽDIN: Objavljeni javni pozivi za dodjelu potpora poljoprivrednicima

Objavljeno: 06.12.2023. zagorjeinternational

Grad Varaždin objavio je sedam javnih poziva za poljoprivrednike s područja grada za 2023. godinu. To su redom poziv za ‘Sufinanciranje programa samoopskrbnog poljoprivrednog gospodarstva (SOPG), obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva (OPG) te udruga i zadruga’ gdje je ukupno raspoloživo 5400 eura, zatim poziv za ‘Sufinanciranje izravne prodaje poljoprivrednih proizvoda na Gradskoj tržnici u Varaždinu za samoopskrbna obiteljska poljoprivredna gospodarstva (SOPG) i obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG)’ gdje je ukupno raspoloživo 6700 eura, potom poziv za ‘Sufinanciranje nabave nove opreme za preradu i pakiranje poljoprivrednih proizvoda’ kroz koji je ukupno raspoloživo 19.900 eura, te poziv za ‘Sufinanciranje okrupnjavanja poljoprivrednog zemljišta na području grada Varaždina’ gdje je ukupno raspoloživo 13.300 eura.

Nadalje tu je i poziv za ‘Sufinanciranje prihrane pčelinjih zajednica’ gdje je raspoloživo 10.700 eura, poziv za ‘Sufinanciranje nabave i postavljanje novih plastenika ili staklenika na području Grada Varaždina’ gdje je ukupno raspoloživo 6700 eura i poziv za ‘Sufinanciranje projektne dokumentacije za prijavu projekata na natječaje nacionalnih i međunarodnih fondova’ gdje je ukupno raspoloživo 6700 eura.

Poljoprivrednicima je na raspolaganju ukupno 69.400 eura kroz sedam mjera koje direktno pomažu poboljšanja razvoja poljoprivredne proizvodnje te poticanja konkurentnosti poljoprivrednih proizvođača na području grada Varaždina.  

Javni pozivi objavljeni su na službenim stranicama Grada, a rok prijave za sve pozive je 15. prosinca.

Sve informacije mogu se dobiti isključivo pisanim putem na e-mail adresu [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba