Objavljen popis: Ovo su najbolji liječnici u Hrvatskoj

Iz Krapinsko – zagorske županije na popisu se ovoga puta nije našao (skoro) nitko

Objavljeno: 04.12.2023. zagorjeinternational

Portal najdoktor.com je po 10. put izabrao najbolje liječnice i liječnike u Hrvatskoj prema iskustvima pacijenata. Moramo napomenuti kako na popisu se ne spominje Krapinsko – zagorska županija, no ipak je jedna liječnica proglašena najboljom. Naravno, riječ je o doktorici Ani Dimova koja je ovu titulu ponijela po sedmi puta u kategoriji ‘abdominalni kirurzi’.

Od povećeg broja odabranih doktora i doktorica po raznim kategorijama, izdvajamo neke s područja okolnih županija.

Tako je nagradu za najboljeg doktora u kategoriji Fizijatar dobio Vladimir Knež iz Varaždinskih Toplica, za najboljeg ginekologa Hrvoje Brijačak iz Varaždina, za najboljeg neurokirurga Josip Paladino iz Svete Nedelje i Vječeslav Kčira-Fideršek iz Varaždina.

Najbolja doktorica za u kategoriji obiteljska medicina otišla je Maji Milinković iz Svete Nedelje te Silviji Cikač, Bojani Škvorc, Sanji Škudar-Popović iz Varaždina. Najbolji otorinolaringolozi su Tajana Gudlin-Sbull i Domagoj Butigan iz Varaždina. 

U kategoriji pedijatar najbolja doktorica je Ilonka Artuković iz Samobora te Venera Zahariev Španiček i Davorka Vitlov-Čirjak iz Zaprešića dok su najbolji oralni kirurzi Jerko Rebić i Ivica Knežević iz Samobora te Damir Roki iz Varaždina.

Najbolji doktor u kategoriji ortodont je Ebtehaj Navaey iz Samobora i Mirna Weber iz Varaždina. U kategoriji stomatolog nagradu za najbolju doktoricu dobila je Martina Romić Knežević iz Samobora, Ivana Ereš-Dugalija iz Varaždina te Ante Brekalo iz Zaprešića.

Cijeli popis pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba