Probala se izvući na polusestru, no nije joj uspjelo - evo koliko je jamčevinu platila

PREDATORICA: Uhvatili 22-godišnjakinju koja je zavodila i silovala srednjoškolce glumeći da ima 14 godina

Objavljeno: 03.12.2023. zagorjeinternational

Nevjerojatan slučaj s dolazi s Floride. Naime, Alyssa Ann Zinger (22) pretvarala se da se školuje od kuće i tako se dopisivala s djecom od 12 do 15 godina koje je zavodila i silovala. Policija je objavila kako je spavala 30 puta s najmanje jednim maloljetnim učenikom, piše 24sata.

Strahuju kako je još puno žrtava koje se boje istupiti.

– To je uznemirujuće. Imamo predatoricu koja iskorištava djecu. Strašno. Sve koji su bili njezine žrtve pozivamo da se jave, zaštiti ćemo ih i pobrinuti se da joj ovakvi više nikad ne naude – objavila je šef policije u Tampi Lee Bercaw. Predatoricu su uhitili prošli tjedan, prenosi New York Post.

Policija je objavila kako se Alyssa pretvarala da se školuje od kuće kako bi došla do kontakata učenika kojima je slala eksplicitne fotografije i snimke, uglavnom preko Snapchata.

Učenici iz srednje škole u Tampi rekli su istražiteljima da nisu imali pojma da se dopisuju s 22-godišnjakinjom. Alyssa je spavala najmanje s jednim od njih koji je policiji ispričao kako je sve počelo s dopisivanjem na Snapchatu. Potom su se našli i imali odnose. Ona mu je kasnije priznala da nije jedini učenik s kojim je spavala.  

Policija ju je uhitila kako krade u trgovini, a ranije je bila pod nadzorom. Kad su je uhitili, policiji je rekla kako ona nema veze sa zavođenjem učenika te da ima polusestru istih godina koja izgleda isto kao i ona. Nisu joj povjerovali.

Optužili su je za zlostavljanje maloljetnika i pustili da se brani sa slobode uz jamčevinu od 75.000 dolara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba