Navratite do Općinske knjižnice Stubičke Toplice

“30 dana do Božića“ domaće umjetnice Mirele Bačani Đunđek izložba je koju vrijedi doživjeti!

Objavljeno: 27.11.2023. zagorjeinternational

U Općinskoj knjižnici Stubičke Toplice u subotu je otvorena druga samostalna izložba domaće umjetnice Mirele Bačani Đunđek pod nazivom “30 dana do Božića“. Otvorenje su uveličali članovi Zbora Kraljevec na Sutli prekrasnim prigodnim pjesmama.  

Uvodnu riječ o autorici dala je ravnateljica knjižnice Silvija Drempetić, a izložbu je otvorio načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak.  

Autorica je izložbu predstavila serijom slika zimske tematike u akrilnoj tehnici, s motivima snježnih ulica, kućica u snijegu, snježnih šuma i snjegovića. Na izložbi su predstavljeni i unikatni aranžmani i vjenčići napravljeni od prirodnih materijala s ručno izrađenim vilenjacima, djedicama i snjegovićima uz dodatak suhog cvijeća, mahovine, češera i grančica bora.

Sav repromaterijal za aranžmane i ukrase, Mirela je zajedno sa suprugom Željkom, brižno prikupljala tijekom cijele godine te ga sušila i pripremala u njihovoj radioni.

U sklopu izložbe, u utorak, 28. studenoga održat će se i prigodna radionica izrade božićnog vilenjaka od prirodnih materijala. Sav repromaterijal potreban za izradu je osigurao bračni par Đunđek, a mjesta na radionici su zbog velike zainteresiranosti već popunjena.  

Svi posjetitelji izložbe “30 dana do Božića“ u Općinskoj knjižnici Stubičke Toplice moći će ovjekovječiti svoj posjet izložbi fotografijom u Photobooth okviru za fotografiranje ukrašenom unikatnim kuglicama za bor, a koje su ručno oslikane decoupage tehnikom.

Požurite i ne propustite posjetiti ovu prekrasnu izložbu koja će ostati otvorena tjedan dana, a ako vam se neki od aranžmana i ukrasa svidi, moći ćete ih u dogovoru s autoricom rezervirati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba