Dajte svoj glas i doprinesite razvoju vaše zajednice

VARAŽDIN: U tijeku javno savjetovanje povodom godišnjeg plana civilne zaštite

Objavljeno: 24.11.2023. zagorjeinternational

U razdoblju od 17. studenoga do 16. prosinca provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom usvajanja Godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite.

Zakonom o sustavu civilne zaštite propisano je da predstavničko tijelo, na prijedlog izvršnog tijela jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave u postupku donošenja proračuna razmatra i usvaja Godišnji plan razvoja sustava civilne zaštite.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 9. prosinca 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća, Franjevački trg 5, Varaždin, s naznakom: “Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite” ili na e-mail adresu: [email protected]

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina pod rednim brojem 50.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba