Radovi vrijedni 245.000 eura

Na groblju u Mariji Bistrici gradi se 86 novih grobnih mjesta i pet kazeta za urne

Objavljeno: 22.11.2023. zagorjeinternational

Nakon uspješno provedenog EU projekta “Rekonstrukcija i proširenje groblja u Mariji Bistrici s pomoćnom zgradom i novom mrtvačnicom“, načelnik Josip Milički sada je potpisao i Ugovor o izvođenju radova izgradnje grobnih okvira na novom dijelu mjesnog groblja u Mariji Bistrici – I. Faza – s direktorom društva ‘VODOPRIVREDA – ZAGORJE d.o.o.’ Tomislavom Harapinom. 

Ugovor je potpisan nakon čak tri provedena postupka javne nabave kojima je Općina u valu poskupljenja građevinskog materijala i radova pokušala pronaći najpovoljnijeg, a ujedno i kvalitetnog izvođača. 

Iznos ugovora je 196.567,80 eura bez PDV-a, odnosno 245.709,75 eura s PDV-om. 

Načelnik vjeruje da je izabran izvođač koji kvalitetom, ponuđenim jamstvom te cijenom trenutno predstavlja najbolji mogući izbor. Rok za izvođenje radova je pet mjeseci od dana uvođenja u posao, a sagradit će se grobni okviri za 86 grobnih mjesta i pet kazeta za urne. 

Mještani koji nisu iskazali interes u prvom Pozivu za iskazom javnog interesa za dodjelu na korištenje grobnih mjesta, pozivaju se da se jave na Općinu kako bi se naplavio plan radova II. Faze. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba