Snimke na TikToku posvećuje dečku kojeg je ostavila u Nepalu

TRBUHOM ZA KRUHOM: Zbog prelijepe Barshe (23), kafić u Sisku postao apsolutni hit

Objavljeno: 22.11.2023. zagorjeinternational

Nepalka Barsha Gurung (23) radi u kafiću, a u jednom videu navodi kako ‘upravo gleda ljude kako u sat vremena troše njezinu tjednu prosječnu plaću‘, piše Jutarnji list.

Ova prekrasna 23-godišnja Nepalka pronašla je posao u Hrvatskoj, a o svom životu u našoj zemlji izvještava i ljude na TikToku, gdje ima više od 10.000 pratitelja. Neke snimke koje je objavila pogledane su i više od 300.000 puta.

– Mnogi me pitaju u kojem hrvatskom gradu živim. Živim u Sisku – kaže lijepa Azijatkinja, koja videa posvećuje i dečku kojega je ostavila daleko u domovini.

– Napokon nađeš nekoga za zdravu vezu, ali Bog odluči da to bude veza na daljinu – kaže.

Među snimkama koje objavljuje su i one s njezina radnog mjesta. Nepalka, naime, radi u kafiću, a u jednom videu navodi kako ‘upravo gleda ljude kako u sat vremena troše njezinu tjednu prosječnu plaću‘, kao i da ‘gazda motri svaki njezin korak‘, aludirajući na nadzorne kamere koje su postavljene u kafiću.

Na snimkama objavljuje i kako pere suđe u kafiću i utovara gajbe u kombi:  

– Život u Europi. Tijelo se želi odmoriti, no situacija zahtijeva novac – stoji u opisu videa, ispod kojeg su neki komentirali kako u Sisku, kao ni u Hrvatskoj, ‘ne raste novac‘ i kako možeš imati pristojan život samo ako si kriminalac.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba