Terenac je navodno na sebi imao posebnu sajlu, felge, pojačanja osovine… Ništa od toga nije imalo atest

Banožić u trenutku nesreće vozio tehnički neispravno vozilo?

Objavljeno: 16.11.2023. zagorjeinternational

Vještačenjem Nissanovog terenca s kojim je bivši ministar Mario Banožić skrivio nesreću u kojoj je poginuo 40-godišnji otac dvoje malodobne djece, utvrđeno je da su na automobil ugrađivani dijelovi koji mu izvorno ne pripadaju te koji nemaju atest, prenosi Index.hr.

Neslužbeno se doznaje da su istražitelji pregledali snimke iz Stanice za tehnički pregled vozila u Vinkovcima i utvrdili da je Banožić svake godine prije tehničkog pregleda skidao sporne dijelove s automobila, a zatim ih ponovno vraćao.

Kako se navodi, radi se o posebnoj sajli, braniku na prednjoj strani, nosačima na krovu, pojačanju osovine i posebnim felgama. Ništa od toga nije imalo atest, što bi značilo da je Banožić vozio tehnički neispravan automobil.

Također, neslužbeno se doznaje da je sporne dijelove na automobil ugradila tvrtka lokalnog HDZ-ovca koji s Banožićem ide u lov. Isto tako, ‘upućeni Vinkovčani’ tvrde da se radi o tvrtki u kojoj vinkovački HDZ-ovci servisiraju automobile, a koja u isto vrijeme pobjeđuje na većini natječaja u svom resoru. Ne navodi o kojoj tvrtki se radi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba