Zbog par fotografija u ženskoj odjeći

UŽAS! Gradonačelnik i pastor počinio samoubojstvo nakon što su ga razotkrili

Objavljeno: 06.11.2023. zagorjeinternational

Gradonačelnik Smiths Stationa u Alabami navodno počinio samoubojstvo, samo nekoliko dana nakon što je jedna desničarska web stranica objavila njegove fotografije na kojima je odjeven u žensku odjeću i našminkan.  

F.L. “Bubba” Copeland, pastor u obližnjoj crkvi i član Republikanske stranke tražio je da se fotografije ne objave, ali je web stranica odbila njegov zahtjev i nastavila s pričom dva dana prije njegove smrti, prenosi Index.  

– Ono što radim u privatnom životu nema nikakve veze s onim što radim u svom svetom životu. Ima li to ikakvog utjecaja na to što sam ja gradonačelnik, da ponekad obučem haljinu ili se ponekad našminkam? Ima li to ikakve veze s tim da sam gradonačelnik ili pastor – citirali su ga.  

Konzervativnu publikaciju koja stoji iza priče napao je demokratski senator, koji je rekao da je “tužno i odvratno” kako se prema Copelandu postupalo.  

– Živimo u zlobnom, ogorčenom svijetu u kojem samopravednici imaju tendenciju bacati najveće kamenje – dodao je Doug Jones u izjavi.

– Bio je dobar čovjek i izvrstan gradonačelnik koji je vodio mali gradić Smith Station kroz teška vremena razornog tornada prije nekoliko godina – istaknuo je.  

Danas bi trebala biti izvršena obdukcija tijela pokojnog gradonačelnika, prenosi Sky News.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba