Ovaj 49-godišnjak je odmah uhićen

Vozio s 3,91 promila – prvo srušio znak, nastavio vožnju pa oštetio montažni kružni tok

Objavljeno: 05.11.2023. zagorjeinternational

Dvije prometne nesreće izazvao je u subotu poslijepodne u Poreču 49-godišnji vozač, kojem je naknadnim obavljenim alkotestiranjem utvrđeno da je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od čak 3,91 promila, izvijestila je istarska policija.

Srušio je prometni znak pa oštetio kružni tokVozač je oko 17.25 upravljao automobilom pulskih registracija kojim je u Ulici Mate Vlašića udario u povišeni pješački otok i srušio prometni znak. Nakon što je izazvao nesreću, vozač se nije zaustavio, nego je nastavio vožnju. Zbog neprilagođene brzine kretanja u Ulici Gašpara Kalčića, kod kružnog raskrižja, izgubio je nadzor nad automobilom i oštetio dijelove montažnog kružnog toka, nakon čega je automobil zapeo u šljunak i zaustavio se.

Kako javlja policija, obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da je vozač upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 3,91 promila te su ga policajci uhitili i priveli u policijsku postaju. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policija protiv vozača podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba