U samo pet dana, u Hrvatskoj četiri velika dobitka na lutriji

Na što će potrošiti novac? Medeni mjesec i novu skupu stolariju

Objavljeno: 05.11.2023. zagorjeinternational

U jučerašnjem izvlačenju 88. kola igre Loto 7 izvučeni su brojevi: 2, 11, 15, 18, 21, 27, 29 i dopunski broj 6, koji su jednom igraču donijeli dobitak 6+1 u iznosu od 88.559,36 eura. Dobitni listić odigran je na prodajnom mjestu Hrvatska Lutrija, Zagrebačka 49A, Sisak. Sljedeće izvlačenje za igru Loto 7 je u srijedu, 8. studenoga 2023., a očekivani glavni dobitak iznosi 1.000.000,00 eura.

Osim toga, u jučerašnjoj emisiji Loto 7 osvojen je i dobitak DRUGA ŠANSA u iznosu od 100.000 eura. Sretni dobitnik svoj je listić uplatio na prodajnom mjestu Hrvatska Lutrija, Put Brodarice 6, Split, u 87. kolu igre Loto 7.

Dolaskom u studio HRT-a, te vrtnjom Kola s dobitcima, igrač je iskoristio DRUGU ŠANSU i tako uvećao svoj dobitak na 100.000 eura.

Podsjetimo, izvlačenje Eurojackpota ovog utorka ponovno je donijelo Jackpot u Njemačku, ali se sreća osmjehnula i jednom Zagrepčaninu. On je usput na benzinskoj postaji uplatio jednu kombinaciju Eurojackpota od 2 eura, kojom je osvojio gotovo 83.000 eura, pa je po svoj dobitak stigao na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije.
Ovo mu je prvi veliki dobitak iako redovito igra Eurojackpot i Loto 6. Da je upravo njegov listić dobitan saznao je na vijestima, pa ga je više puta provjeravao jer nije mogao vjerovati da je baš on sretni dobitnik.

– Dobitak me potpuno iznenadio i isprva sam bio u laganom šoku – rekao je, dodajući da mu je ovo iznenađenje dobro došlo jer će mu dobitak pomoći u ostvarenju nezaboravnog životnog iskustva:

– Za dobitak nikome nisam rekao, a iskoristiti ću ga za jedno lijepo putovanje, na medeni mjesec – rekao je sretni dobitnik dodajući da će nastaviti igrati kao i do sada, a za igrače Hrvatske Lutrije ostavio je poruku da se ne odustaju jer: „Sreća je možda blizu vas“.

Svoj prvi veliki dobitak podignula je još jedna dobitnica koja je odigrala igru ‘Sve ili Ništa’ te je ne pogodivši niti jedan broj osvojila Jackpot od 80.000 eura.

Sretna dobitnica igra povremeno različite lutrijske igre već više od 20 godina, a Sve ili Ništa igra odnedavno:

– Jednom zgodom mi je gospođa u pošti preporučila novu igru, i dobro da je jer sam pogodila ništa, a osvojila sve – kazala je dobitnica kojoj je igranje lota draga razonoda, a svoj dobitak će uložiti pametno, u energetsku obnovu doma:

– Ljudi obično kad dobiju na lotu odmah kupe skupe aute, a ja ću kupiti skupe prozore – kroz smijeh je kazala sretna dobitnica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba