Šou u noćnom klubu ‘Yolo’

Posvađali se Danijel i Lana. Morao intervenirati i Luka. Lani otpala tri umjetna nokta

Objavljeno: 04.11.2023. zagorjeinternational

U veljači ove godine oko 4.30 satri u noćnom klubu ‘Yolo’ u Đakovu došlo je do incidenta između Danijela (19), Luke (26) i Lane (19), zbog čega su Danijel i Luka ovih dana osuđeni i proglašeni krivima. 

Danijel je Lanu, svoju bivšu djevojku, uhvatio za vrat i stisnuo te je držao nekoliko sekundi i vikao “Sad ćeš vidjeti kad tvoje intimne slike i video stavim u javnost”, piše Danica.hr.

– Nakon toga se Lana pokušala osloboditi od Danijela jer ju je držao rukom za vrat, odgurnula ga je, a potom je došao Luka i uhvatio Lanu za ruke, izvukao je iz noćnog kluba, kojom prilikom su Lani otpala tri umjetna nokta i zadobila je masnice – stoji u presudi.

Lana je na sudu svjedočila kako su joj zbog tog napada otpala tri umjetna nokta te je zadobila modrice po ruci, a Danijel je pak sve to opovrgnuo navodeći kako je nije napao, nego joj je samo rekao da je između njih gotovo i da mu ne staje na put. Luka je pak naglasio kako je uhvatio za nadlakticu i izbacio iz kluba jer se prije toga naguravala s Danijelom.

Sutkinja je povjerovala Lani koja je nakon incidenta zvala i policiju. 

Danijel i Luka krivi su i moraju platiti po 160 eura kazne i troškova postupka. Presuda je nepravomoćna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba