Šou u Međimurju

Mislili su da je mrtav, a onda shvatili da je mrtav pijan

Objavljeno: 02.11.2023. zagorjeinternational

U srijedu je u 19.59 sati, zaprimljena dojava građana kako se u parkiranim osobnom automobilu u Čakovcu, Ulici Dragutina Domjanića, nalazi osoba koja ne pokazuje znakove života. Odmah po dojavi policijski službenici izašli su na mjesto događaja te nisu pronašli vozilo i osobu, dok su iz razgovora s građanima prikupili korisne identifikacijske podatke o osobnom automobilu. Ujedno, prema navodima građana, vozač se probudio te s vozilom krenuo u smjeru Pribislavca.

– Petnaestak minuta kasnije u Orehovici, Čakovečkoj ulici, policijski službenici Policijske postaje Čakovec pronašli su spomenuti automobil. Pokušali su zaustaviti vozilo, ali se vozač oglušio na njihove naredbe te se nastavio kretati u smjeru Omladinske ulice. U spomenutoj ulici vozač je zaustavio vozilo, a potom je uz primjenu sredstava prisile priveden u Policijsku postaju Čakovec. Nakon privođenja, vidno alkoholizirani vozač je uhićen te se tijekom kriminalističkog istraživanja odbio podvrći alkotestiranju – izvijestila je PU međimurska. 

Zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv 58-godišnjaka će se podnijeti optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

Zahvaljujemo građanima na suradnji koja je rezultirala uhićenjem počinitelja teških prometnih prekršaja te je samim time spriječena potencijalna opasanost izazivanja prometne nesreće s najtežim posljedicama – dodali su iz policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba