Zabavite se uz čak sedam predstava u Domu kulture u Zlatar Bistrici

Ove nedjelje slijedi “4. Festival dramskih amatera središnje Hrvatske”

Objavljeno: 23.10.2023. zagorjeinternational

Zajednica amaterskih kulturno-umjetničkih udruga Krapinsko – zagorske županije, ove nedjelje se okuplja u Zlatar Bistrici u Domu kulture kako bi izveli svoje predstave na “4. Festivalu dramskih amatera središnje Hrvatske”.

Redom nastupaju Dramska grupa udruge žena ‘Preslica’ iz Sračinca s predstavom ‘Kuna po kuna – pola milijuna’, Amatersko dramsko kazalište ‘Sveti Križ Začretje’ s predstavom ‘Koga nema, bez toga se može’, Književno medijski kutak KUD-a ‘Ivan Vitez Trnski’ s predstavom ‘Lutajuća srca’.

Tu će se naći i Dramska diletantska družina KUD-a ‘Kaštel Pribislavec’ s predstavom ‘Črno jajce’, Bjelovarski slavuj – Fakini s predstavom ‘Ljubav Iveka i Janice’, Dramska sekcija KUD-a’Paurija Dubravci’ s predstavom ‘Na je moje dite, fala Bogu’, Ogranak Seljačke sloge Buševec ‘Pučko kazalište Buševec’ s predstavom ‘prodani dedek’.

Po završetku svih navedenih predstava okuplja se okrugli stol te se održava proglašenje pobjednika.

Svečano otvorenje Festivala je u Zlatar Bistrici u Domu kulture, u nedjelju 29. listopada s početkom u 10 sati, a ulaz je naravno slobodan. Suorganizator festivala je Općina Zlatar Bistrica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba