Evo tko se sve može prijaviti i do kada 

Općina Sveti Križ Začretje objavila natječaj za dodjelu stipendija svojim srednjoškolcima i studentima 

Objavljeno: 18.10.2023. zagorjeinternational

Općina Sveti Križ Začretje objavila je natječaj za dodjelu stipendija svojim srednjoškolcima i studentima. Za dodjelu stipendija mogu se natjecati svi redovni učenici trogodišnjih i četverogodišnjih obrazovnih programa te redovni studenti preddiplomskih, diplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, odnosno stručnih studija i diplomskih specijalističkih stručnih studija.

Pravo na dodjelu stipendije imaju učenici srednjih škola i studenti koji imaju prebivalište na području općine Sveti Križ Začretje te čija oba roditelja, odnosno skrbnici također imaju prebivalište na području općine. Ako podnositelj zahtjeva za dodjelu stipendija živi sam u domaćinstvu, uvjet za ostvarivanje prava na dodjelu stipendija je da on ima prebivalište na području općine Sveti Križ Začretje. Pravo na dodjelu stipendije ne može ostvariti učenik, odnosno student koji je već korisnik stipendije po nekoj drugoj osnovi.

Za učenike srednjih škola visina stipendije je 53,09 eura mjesečno, a za šk. god. 2023./2024., dodjeljuje se 12 stipendija. Za studente visina stipendije je 106,18 eura mjesečno, a za ak. god. 2023./2024., dodjeljuje se 25 stipendija.

Rok za dostavu zamolbi je 6. studenoga.

Detaljne informacije o natječaju mogu se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Sveti Križ Začretje, Trg hrvatske kraljice Jelene 1, ili na telefon 049/227-764 (kontakt osoba: Sabina Sirovec).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba