Evo tko se sve može prijaviti i do kada

Grad Klanjec dijelit će financijsku pomoć svojim srednjoškolcima i studentima

Objavljeno: 18.10.2023. zagorjeinternational

Grad Klanjec raspisao je natječaj za dodjelu pomoći u školovanju učenicima srednjih škola i studentima za školsku i akademski godinu 2023/24. Pozivaju se zainteresirani učenici srednjih škola i studenti čiji roditelji imaju prebivalište na području Klanjca, da podnesu zahtjev i dostave potrebnu dokumentaciju za odobrenje pomoći za školsku (akademsku) godinu.

Natječaj se objavljuje za dodjelu dvije vrste pomoći. Prva je pomoć temeljena socijalnim statusom i tu se dodjeljuje osam pomoći učenicima srednjih škola iznosu od 50 eura mjesečno, te četiri pomoći studentima u iznosu od 100 eura mjesečno. Druga je pomoć temeljena uspjehom u dosadašnjem školovanju. Tu se dodjeljuju dvije pomoći srednjoškolcima u iznosu od 50 eura mjesečno te dvije pomoći studentima u iznosu od 100 eura mjesečno.

Zahtjevi se predaju do 24. listopada, a podnose se na propisanom obrascu kojeg izdaje Jedinstveni upravni odjel, a zainteresirani ga mogu podići tijekom trajanja natječaja u prostorijama Grada Klanjca. Više informacija dostupno je i na stranicama Grada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba