Ako ste mislili da je to sve, prevarili ste se

Umjesto u rikverc, krenuo naprijed i slupao auto, a onda je još i vrijeđao policiju 

Objavljeno: 17.10.2023. zagorjeinternational

Nesvakidašnja nesreća na jednom parkiralištu u Pitomači dogodila se ove subote. Naime, prilikom uključivanja u promet, 33-godišnjak je osobnim automobilom krenuo prema naprijed, iako je imao namjeru krenuti u nazad i pritom je prednjim dijelom udario u zadnji dio propisno parkiranog osobnog automobila. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, ali je nastala materijalna šteta, izvijestila je PU virovitičko – podravska. 

– Tijekom provođenja očevida 33-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao jedan vrh stabljike zelene biljne materije nalik na marihuanu, no odbio je ispitivanje na prisutnost i alkohola i droga ili lijekova u organizmu, a pritom je vrijeđao policijske službenike. Muškarac je uhićen i nakon liječničkog pregleda smješten u prostorije za zadržavanje – kažu iz policije.

Protiv muškarca će biti podnesen optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Virovitici zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakonu o suzbijanju zlouporabe droge, a zbog prekršaja počinjenih po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama izdan mu je prekršajni nalog. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba