Kako je krenulo, uskoro će se morati graditi poseban muzej gdje će se sve to čuvati

ČESTITKE! Muzeji Hrvatskog zagorja dobili nagradu za doprinos razvoju kulturne baštine

Objavljeno: 11.10.2023. VH

Muzeji Hrvatskog zagorja ne prestaju nizati uspjehe. Nakon što je Muzej krapinskih neandertalaca u Ljubljani prošlog tjedna dobio prestižnu nagradu “Big SEE” u kategoriji dizajna turizma, Muzeji Hrvatskog zagorja dobili su još jednu važnu nagradu – onu magazina ‘Diplomacy&Commerce’ za doprinos razvoju kulturne baštine.

– Još jedna nagrada je u našim rukama! Nagradu za doprinos razvoju kulturne baštine, Muzejima Hrvatskog zagorja, dodijelio je ‘Diplomacy&Commerce’. ‘D&C’ je magazin koji spaja i obrađuje teme od biznisa, diplomacije, politike, do turizma i kulture, a sve na jedinstven način – pohvalio se ravnatelj Muzeja Hrvatskog zagorja Jurica Sabol.

Ove godine dodijeljeno je sedamnaest nagrada pojedincima, tvrtkama i institucijama koji su dali izniman doprinos gospodarskom, društvenom, kulturnom i humanitarnom razvoju Hrvatske, a nagrada je Muzejima Hrvatskog zagorja, odnosno ravnatelju Sabolu, uručena u zagrebačkom hotelu ‘Esplanade’.

– Hvala ‘Diplomacy&Commerce’ što ste prepoznali naš rad i sigurni smo da ćemo biti još bolji – poručio je ravnatelj Sabol na kraju. 

Podsjetimo, u sastavu Muzeja Hrvatskog zagorja su Muzej krapinskih neandertalaca, Muzej seljačkih buna, Galerija Antuna Augustinčića, Dvor Veliki Tabor i Muzej ‘Staro selo’ Kumrovec. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba