Pobjegao policiji, no ubrzo je uhvaćen

NEVIĐENI KAOS: Mladić istrčao u gaćama iz Vinogradske i vikao ‘Pomozite’ dok su ga lovili policajci

Objavljeno: 11.10.2023. zagorjeinternational

Zagrepčani koji su se u jučer navečer zatekli u čekaonici Vinogradske bolnice svjedočili su drami kakvu se inače viđa u filmovima. Naime, oko 19.40 sati iz ambulante je istrčao čovjek u gaćama i majici vičući: “Pomozite!” te pobjegao iz bolnice, piše Večernji list

Događaj je za Dnevnik Nove TV prepričala svjedokinja koja se zatekla na hitnom prijemu.  

– Čovjek do mene rekao je da je čovjek koji je pobjegao do maloprije bio u lisicama. Nakon deset sekundi za njim je izletio policajac koji je ljudima rekao da ga zaustave – kazala je.

Policajac je zatim i sam krenuo u potjeru za bjeguncem, a vratio se tek za 15 minuta. Kada su ga ljudi pitali je li uhvatio muškarca, nije odgovorio, no svjedokinja kaže da mu se na licu vidjelo kako je odgovor negativan.  

– Izišla sam iz čekaonice, a oko bolnice je kružio policijski auto. Oko bolnice ubrzo je kružilo pet, šest policajaca. Čula sam da policija govori kako se zove i koje je godište, kao i da upozorava ostale da budu oprezni – otkrila je.

 Iz zagrebačke policije potvrdili su da je došlo do intervencije u kojoj je mladić koji je doveden u ambulantu pobjegao, no navode kako je “brzo uhvaćen u krugu bolnice i stavljen pod nadzor”. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba