BRAVO! Debi KUEU KAJ proglašen najboljim nastupom na zborskom susretu ‘Zapjevajmo Prejcu’

“Ovaj rezultat nije došao sam od sebe – to je suma kvalitetnog i odgovornog rada te entuzijazma svih pojedinaca”

Objavljeno: 09.10.2023. zagorjeinternational

Pjevački zbor KUEU-e KAJ prvi je put nastupao na zborskom susretu “Zapjevajmo Prejcu”, koji je bio i natjecateljskog karaktera, a održao se po 6. put u organizaciji Pjevačkog zbora Đuro Prejac iz Desinića.

U ugodnom i akustičnom ambijentu dvorca Veliki Tabor izveli su tri skladbe različitih karaktera: “V kesni čas”, ”Pange lingua” te “Gdje Dunav ljubi nebo”.

Kako doznajemo, za nastup su bili spremni i opušteni su izveli odabrani program, a njihove izvedbe i kompletan nastup proglašeni su najboljima te su se kući vratili okrunjeni još jednom vrijednom pobjedom.

Načelnica Vesna Mikulec čestita Udruzi na njihovom radu i trudu te želji za promocijom glazbenog amaterizma kroz zborsko pjevanje.  

– Kao što i sam KUEU KAJ to prepoznaje, ovaj rezultat nije došao sam od sebe. To je suma kvalitetnog i odgovornog rada te entuzijazma svih pojedinaca koji su sinergijom s voditeljicom Ivanom došli do razine izvođenja u kojoj mogu istinski uživati – ističu iz Općine Zlatar Bistrica te su uz čestitku poručili kako će i dalje podržavati rad Udruge.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba