SVAKA ČAST! Posebno je angažiran oko sigurnosti najmlađih u prometu

ČESTITKE! Za izniman angažman zahvalnicu dobio i zagorski policajac Davor Klenkar

Objavljeno: 02.10.2023. zagorjeinternational

U novoj konferencijskoj dvorani sjedišta Ministarstva unutarnjih poslova, uz moto “Zajedno gradimo siguran svijet”, svečano je obilježen Dan hrvatske policije i blagdan njenog zaštitnika sv. Mihovila.

Domaćini svečanosti bili su izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović te glavni ravnatelj policije Nikola Milina.

Na svečanoj akademiji, pojedincima i skupinama koji su se u proteklih godinu dana ostvarili iznimne radne rezultate uručene su nagrade, priznanja i zahvalnice Ministarstva unutarnjih poslova.

Za izniman angažman u provedbi preventivnih aktivnosti policije u suradnji s gradovima i općinama, čime je doprinio policijskom djelovanju u zajednici i ugledu policije zahvalnicu je primio Davor Klenkar policijski službenika za sigurnost i preventivu cestovnog prometa Policijske postaje Zlatar Bistrica.

Policijski službenik Davor Klenkar osmislio je i proveo veliki broj preventivnih aktivnosti vezano za sigurnost cestovnog prometa, a poglavito sigurnost djece u prometu.

Prije svega, policijski službenik osmislio je i provodi preventivnu aktivnost “Biciklistička učilica“ koja je osmišljena s ciljem podizanja razine sigurnosti u djece prometu.

PU KZ
PU KZ

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba