Vrlo važna pobjeda za momčad iz Bedekovčine

Tondach nakon dugo vremena više nije na začelju

Objavljeno: 02.05.2024. Milorad Videković

U 28. kolu 3. NL Centar, Tondach je na svom terenu ugostio petoplasirani Lukavec i tražio put do pobjede kojom bi produžio nadu za ostanak u ligi. Iako su imali vrlo dobrog protivnika koji je bio jedno od najvećih iznenađenja jesenskog dijela lige, Tondach je slavio rezultatom 1:0.

Ovom pobjedom Tondach je nakon dugo vremena pobjegao s posljednjeg mjesta na tablici i prepustio ga Savi Strmec koja ima dva boda manje od ekipe iz Bedekovčine, a Zelina na 16. mjestu bježi im za samo jedan bod. Sam susret odlučio je snažan udarac s tridesetak metara Filipa Jagarčeca u 75. minuti koji je iznenadio vratara Anića, a Jagarčeca promovirao u igrača susreta.

Iduće kolo prvenstva u Bedekovčini, u subotu 4. svibnja u 17:30 nudi jedan izuzetno zanimljiv susret zbog dva detalja. Prvi je taj što bi eventualna pobjeda nad Bistrom, petnaestoplasiranom ekipom s 28 osvojenih bodova, još više približila Tondach ostanku, a drugi je što je trener Bistre Srećko Mlinarić trener koji je vodio Tondach u uvodnim kolima jesenskog dijela prvenstva.

TONDACH – LUKAVEC 1:0

Stadion NK Tondach, Bedekovčina. Gledatelja: 150. Sudac: Kordić (Zagreb). Pomoćnici: Žiger i Kordej

Strijelac: 1:0 Jagarčec (75′)

TONDACH: Martinec, D. Kralj, Hendija, Mlinarić (85′ I. Bosec), Boronjek (90+3′ R. Jurina), Frtalj, Frančina, L. Jurina, Jagarčec (78′ Videk), D. Bosec, Usmiani

Trener: Mario Čehulić

LUKAVEC: Anić, Grdenić (46′ Vidaković), Radović, A. Grozdek, Vukman, Cota (46′ Cimeša), Zenko, Rašić, I. Grozdek

Trener: Veljko Đomlija

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba