Na našim cestama ugašen još jedan mladi život

FOTO: Kod Privlake poginuo 24-godišnjak. Sletio je u kanal i ispao iz automobila. Nije bio vezan

Objavljeno: 30.09.2023. zagorjeinternational

Jutros u 6,01 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Privlaci, a dolaskom na mjesto događaja prometne nesreće, liječnik hitne medicinske pomoći je policijskim službenicima konstatirao kako je vozač osobnog automobila preminuo, izvijestila je PU vukovarsko – srijemska.

Poginuo je 24-godišnjak.

– Očevidom prometne nesreće, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno je kako je 24-godišnjak oko 5,50 sati u Ulici Matije Gupca u Privlaci, uslijed neprilagođene brzine osobini ceste i uvjetima vidljivosti (zavoj udesno, noć), izgubio nadzor nad upravljačem osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka i sletio u lijevi odvodni kanal, gdje se vozilo prevrnulo na krov – stoji u priopćenju policije.

Utvrđeno je i da 24-godišnjak nije koristio sigurnosni pojas te je prilikom udara u dno odvodnog kanala ispao iz automobila. Uslijed zadobivenih ozljeda, 24-godišnjak je preminuo na mjestu prometne nesreće.

Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelom preminulog vozača obavit će se obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru.

O prometnoj nesreći će se dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

Uz policiju i hitnu, na intervenciji su bili i pripadnici DVD Privlaka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba