Roditelji revoltirani scenama iz jučerašnjeg Supertalenta: Pa ovo i djeca gledaju, strava i užas, fuj, dno dna

ŠOK: Američki gutač mačeva zabrinuo dio žirija, ali i gledateljstva

Objavljeno: 25.09.2023. zagorjeinternational

Nastup u sinoćnjem Supertalentu zabrinuo je dio gledatelja. Riječ je o gutaču mačeva Danu Meyeru koji je u show Nove TV došao iz SAD-a. Naime, neki gledatelji koji imaju djecu su zaključili da takav nastup “nije primjeren za prime time”. 

– Vi niste normalni i to još u udarnom terminu, pa ovo i djeca gledaju, strava i užas, fuj, dno dna – napisala je gledateljica komentar na društvenim mrežama, a s njom su se i ostali složili:

– Neka guta što god i neka je to talent, ali djeci tu emisiju više ne bi trebalo dozvoliti gledati bez budnog nadzora roditelja – smatra drugi gledatelj, prenosi Index

– Zbog ovakvih ne mogu gledati Supertalent. To bi trebala biti zabavna opuštajuća emisija, a uz ovakve kandidate to nije. Još dobije 4 DA, užas – dodao je treći.

Drugi dio gledateljstva pak tvrde da nema razloga za zabrinutost te da njima jedino nije jasno zašto Dan nije dobio zlatni gumb.  

– Bolje bi vam bilo da pratite što vam djeca gledaju na mobitelima, nego na TV-u – odgovorili su im.

Danov nastup šokirao je i članove žirija, a pogotovo Martinu Tomčić. Za posljednji mač pozvao je Fabijana kao asistenta, njegova zadaća bila je da bičem izvuče mač iz Danovih usta. “Ljudi, meni je zlo”, komentirala je Maja, a Martina je dodala: “Ma ne mogu ja to gledati.” 

Po završetku nastupa Dan je otkrio da su mu unazad godinu dana dijagnosticirana dva tumora, što ga je dodatno potaknulo da živi svaki dan kao da mu je posljednji.  

– Borim se s rakom i nadam se da ga mogu pobijediti. U suprotnom, nastavit ću živjeti život punim plućima i iskoristit ću svaku priliku – zaključio je. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba