Pater poznat iz šatoraškog prosvjeda

“Poslušao sam snimku Buntićeve žene. Puno muževa trpi maltretiranje žena”

Objavljeno: 25.09.2023. zagorjeinternational

Pater Ike Mandurić široj je javnosti poznat po svom angažmanu za vrijeme šatoraškog prosvjeda 2015. godine, a sada će, čini se, ponovno biti u centru pozornosti. Naime, na Facebooku je objavio status u kojem komentira slučaj Denisa Buntića koji je pretukao svoju suprugu Klaru, a što je javnost saznala neki dan.

Denis Buntić je učinio jako lošu stvar jer je (ako je) tukao svoju ženu. Muževi, to nikad i nikad ne smijete napraviti! Osuđujem to potpuno. I jako je loše ako ima onih koji to ne osuđuju. A da nam nije to svima jasno, pokazuje uvijek neki novi slučaj nasilja nad ženama. No, osim žaljenja za pretprljenu bol Denisove žene, nakon što sam preslušao njezin snimak, nekako, stadoh misliti o muževima koji, tko zna kakva sve nasilja i maltretiranja namjerno-iritantnih žena ne podnose? A takvih muževa je jaaako puno: strpljivih, snažnih, postojanih… Šteta što se o njima ne govori, ne priča: More je divnih, snažnih muževa koji se stojički nose s lažima, cmizdrenjima, optužbama, manipulacijama, prenemaganjima… Naravno i posve je logično je da ima jako puno brakova u kojima su žene negativne i loše, a muževi plemeniti i postojani. Dakle, i muževa koji su prošli teške trenutke na kakvim je Denis pao. Nikad nismo stali u njihovu zaštitu, niti ih pohvalili. E, to nije u redu! Pa, evo jedna poruka njima: ako ste istrpjeli onakve histerije i cmizdrenja, ja vam se divim! Dečki, svaka vam čast – napisao je pater u Facebooku statusu koji je, nakon što ga je prenio Index.hr, uklonjen.

Podsjetimo, Buntić je u subotu pretukao svoju suprugu Klaru, a nakon što ga je prijavila policiji, pušten je na slobodu. Policija je u njegovoj kući pronašla i pozamašan arsenal oružja. Županijsko tužiteljstvo zatražilo je određivanje pritvora, ali je sud u Ljubuškom odredio samo mjere zabrane prilaska, na što se tužiteljstvo potom žalilo. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba