Dođite ih podržati, budite njihov 12. igrač

NK Zagorec u prvom kolu Hrvatskog kupa ugošćuje prvoligaša Goricu

Objavljeno: 25.09.2023. zagorjeinternational

Ove srijede, 27. rujna, NK Zagorec Krapina ugostit će četvrtoplasiranu momčad Prve HNL NK Goricu. Igra se prvo kolo Hrvatskog kupa protiv renomiranog suparnika, na čelu s trenerom Dinkom Jeličićem, koji je poznat po svojem predanom radu kroz klubove u kojima je radio.

Gorica se već godinama nalazi u prvoj ligi, odnosno današnjoj SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi, tako da za NK Zagorec slijedi izazovna utakmica. 

Trener domaćih Ivan Zubić svjestan je težine predstojeće utakmice i veličine Gorice, koja je u svojim redovima stvorila nekolicinu igrača koji se nalaze u vodećim hrvatskim klubovima.

– Već ih je nekoliko otišlo u vodeće hrvatske klubove kao što su Hajduk, Rijeka i naravno u Dinamo. Za nas će ova utakmica biti izuzetno teška, izgledi nam ne daju prevelike šanse, ali potrudit ćemo se iznenaditi Goricu – dodao je trener. 

Siguran je da će njegova ekipa dati sve od sebe kako bi se što bolje predstavili.

– Probat ćemo dati svoj maksimum da vidimo koji su naši dometi i koje su naše gornje granice, naše mogućnosti na tako zahtjevnoj utakmici – rekao je trener i spomenuo problem izostanka pojedinih igrača, no nada se najboljem ishodu sa sastavom koji je u ovom trenu na raspolaganju.

Dobra uvertira u utakmicu u srijedu je zasigurno pobjeda u derbiju 6. kola 3. NL Centar u kojoj je ove subote Zagorec s 1:0 bio bolji od odlične momčadi HAŠK s Peščenice. Time je Zagorec zadržao vodeću poziciju na tablici te je u dosadašnjih šest susreta ostvario pet pobjeda i samo jedan poraz.

Uprava kluba i igrači pozivaju sve navijače da u što većem broju dođu na utakmicu u srijedu kako bi svojim navijanjem bili 12. igrač. 

– Navijanje i posebna atmosfera s tribina nam sigurno može dati dodatan poticaj, ako će utakmica biti u nekoj neizvjesnoj fazi. Možda će nekim slučajem to biti loš dan Gorice, a naš dobar, pa da napravimo malo sportsko čudo – zaključio  je trener Zubić. 

Susret u srijedu igra se s početkom u 15.30 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba