Policija objavila

Netko je namjerno zapalio zagrebački ‘Mint’

Objavljeno: 20.09.2023. zagorjeinternational

U noći s ponedjeljka na utorak u Zagrebu je gorio popularni noćni klub ‘Mint’, a nakon očevida, policija je otkrila da je požar u klubu podmetnut.

Kako je jučer za medije govorio vlasnik kluba Kristijan Babić, nije bilo nikakvih prijetnji.

– Nikakve prijetnje nismo dobivali. Nismo ni s kim bili ni u kakvom sukobu, nije bilo nikakve zavade, tako da nam je ovo baš simptomatično da se dogodilo prije otvorenja. Teško mi je davati bilo kakve izjave u smjeru bilo čega, ne znamo ni mi o čemu se radi, čekamo očevid – izjavio je jučer Babić, prenosi Dnevnik.hr.

Požar je komentirao i gradonačelnik Tomislav Tomašević koji je rekao da je tu previše slučajnosti, s obzirom na to da je u klubu pored ljetos bila pucnjava.

– Sjetite se tada kako sam komentirao kad je došlo do ubojstva prvo pitanje koje sam postavio je bilo kako je uopće uneseno oružje u taj klub pa se onda ispostavilo svašta kasnije u istrazi tako da to je sada pitanje za policiju grad ne upravlja policijom, nadam se da će se to što prije riješiti to je svima u interesu – poručio je gradonačelnik.

Podsjetimo, dojava o požaru stigla je oko 3 sata u noći, a vatrogasci su na terenu bili već u 3.14 sati. U požaru nije bilo ozlijeđenih, a šteta se procjenjuje na oko 100.000 eura. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba