Veliki problemi za Hrvatsku

Ivan Perišić teško ozlijeđen. Upitan i nastup na Euru

Objavljeno: 20.09.2023. zagorjeinternational

Loše vijesti stižu iz Engleske. Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić doživio je tešku ozljedu prednjeg križnog ligamenta na desnom koljenu, potvrdio je njegov klub Tottenham, javlja Večernji list.

Perišić se ozlijedio na beskontaktnom treningu i ubrzo će biti podvrgnut operaciji, piše na službenoj stranici i društvenim mrežama londonskog kluba. To znači da ga neće biti na terenima otprilike pola godine, odnosno, propustit će sljedeća dva okupljanja hrvatske reprezentacije.

– Sjajni krilni napadač vatrenih ozlijedio je koljeno pri kraju treninga koji je u utorak imao s Tottenhamom. Naknadne pretrage pokazale su da se radi o težoj ozljedi u kojoj je stradao prednji križni ligament. Ispred Perišića je sada operacija nakon koje slijedi višemjesečni oporavak. Medicinska služba hrvatske reprezentacije u kontaktu je s Perišićem te liječnicima Tottenhama. Poruke podrške Perišiću uputili su predsjednik HNS-a Marijan Kustić i izbornik Zlatko Dalić – piše na stranici HNS-a.

Nogometaš će započeti s rehabilitacijom s medicinskim osobljem kluba i očekuje se da će s terena izbivati do kraja sezone. 

Dakle, njegov je nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a koje je na rasporedu sredinom lipnja, upitan.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba